fredag den 17. oktober 2008

Saa kommer der lidt mere nyt her fra Asien! Vi er kommet godt hjem fra Indien, ja nu siger jeg hjem, for Kathmandu foeles virkelig lidt som hjem. Vi kender efterhaanden bydelen Thamel saa godt, og Sumit vores manager er saa soed og hjaelpsom. I aften skal vi spise hele gruppen sammen med Sumit, en afskedsmiddag. I morgen flyver 8 af os til Bangkok, og resten bliver i Nepal, for at starte frivilligt arbejde.


Den sidste aften i Delhi var vi i biffen og se en aegte Bollywoodmovie. Det var saa hylende morsomt, de talte kun indisk, men brugte indimellem engelske ord, saa det var let at forstaa, hvis man bare brugte fantasien. Filmen hed 'Hello' og der var ret meget dans og sang, det var meget gribende. Hele filem varede 3 timer, men det foeltes ikke som lang tid.


Ved siden af hotellet i Agra spiste vi paa Pizza Hut, midt i maden optraadte tjenerne med dans ! Det var virkelig en oplevelse, de havde virkelig oevet sig paa de indiske moves. Det kom bag paa os alle sammen, det ville man jo aldrig opleve i Danmark!
Taj Mahal er et vidunder, det var ingen af os i tvivl om ! Det var slet ikke til at fatte saa storslaet det var, alt var saa gennemfoert og smukt! Desvaerre var der ikke noget vand i bassienerne , vi havde ellers glaedet os til at se Taj Mahal 'spejle' sig i vandet. Men pyt, det var saa flot alligevel.


I dag har vi faaet shoppet lidt i Kathmandu og faaet sendt pakker hjem til Danmark. Der var simpelthen ikke plads til alle de pashminaer mm. vi har koebt hernede! Desuden var vi ogsaa ret enige i, at de sure vandrestoevler ogsaa godt kunne kommer retur til Danmark igen..hehe..


Mit camera blev stjaalet i nattoget fra Varanasi til Agra, rigtig rigtig aergeligt, alle mine billeder er vaek :-( Heldivis har Rikke, Julie og jeg naesten taget billeder af de samme ting, saa jeg faar bare deres, men det er alligevel ikke helt det samme. Jeg er lykkelig for, at jeg tog et backupcamera med hjemmefra.


Det var alt for nu, paa adventuredk.dk er der sat et gruppebillede af os paa forsiden, det kunne i jo tjekke ud, det er fra det sidste overnatningssted paa trekkingturen. Det er mig forrest med pink bluse;-)



Kaerlig hilsen Laerke

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Kære Lærke.

Det skorter ikke på sjove og "skæve" oplevelser hva'? Det er som altid dejligt at høre nyt fra din rejse.
Bliver du i Nepal - eller hvordan er det nu lige?
Jeg er godt nok ked af at høre, du har mistet kamera og de uerstattelige billeder. Gudskelov at du kan genskabe det meste. Py ha!
Jeg skal lige ind på adventures hjemmeside og nyde billedet.
Kan du nu have en fortsat skøn tur. Pas godt på dig.
Mange kærlige hilsner fra Susy.